Scroll Top
Privadesa i política de dades

Privadesa i política de dades

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

  1. Qui és el responsable de l'tractament de les dades?
  2. Quina és la legitimació per al tractament de les dades?
  3. Quina informació tractem?
  4. Amb quina finalitat tractem les dades?
  5. A què destinataris es comuniquen les dades?
  6. Quins drets té l'usuari davant de les dades que facilita?
  7. Com protegim les dades dels nostres usuaris?
  8. galetes
  9. modificacions
  10. legislació aplicable

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE

MIKA LAND HOTEL MANAGEMENT COMPANY, SL (en endavant HOTEL DO)

FINALITAT

Gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin, així com la correcta prestació dels serveis sol·licitats i la resolució de dubtes i consultes. Les dades seran conservades mentre hi hagi relació entre les parts.

LEGITIMACIÓ

Consentiment de l'interessat i execució d'un contracte.

DESTINATARIS

HOTEL DO no cedirà les dades dels usuaris a tercers, excepte obligació legal o que es trobi en una relació contractual, per la qual cosa s'establiran les clàusules de confidencialitat corresponents i es sol·licitarà autorització prèvia a l'usuari.

Guestcentric Group ( https://www.guestcentric.com/media/pdfs/poli-tica-de-privacidad-y-datos-personales-gc-clientes_es-v.1.pdf ) porta a terme el motor de reserves d'HOTEL DO. Actua sota l'autoritat d'HOTEL DO, existint un contracte de prestació de serveis que protegeix la relació entre tots dos.

DRETS

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com oposar-se a el tractament i altres drets que s'expliquen en l'apartat 6 (ENLLAÇ).

 

1. Qui és el responsable de l'tractament de les dades?

Aquesta és la informació rellevant de l'responsable de l'Tractament de les dades personals que tracta i són facilitats pels usuaris:

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES

identitat

MIKA LAND HOTEL MANAGEMENT COMPANY, SL (en endavant HOTEL DO)

domicili

C / Colom març -08002- Barcelona

telèfon

34934813666

correu electrònic

info@hoteldoreial.com

   

2. Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

La base legal per al tractament de les dades és l'execució de l'formulari a la web de HOTEL DO (apartat de "Contacte" i "Reserva ara"). Aquests formularis els realitza l'interessat i amb això dóna el seu ple consentiment per al tractament de les seves dades personals.

3. Quina informació tractem?

La informació que rebem per part dels usuaris, que serà tractada amb la màxima confidencialitat, es recopila com exposem a continuació.

  1. a) Informació que els usuaris ens faciliten directament: HOTEL DO recopila i emmagatzema certa informació que l'usuari introdueix en la web de HOTEL DO o que li facilita de qualsevol altra manera.

Sol·licitud d'informació i reserves online

La informació que l'usuari ens facilita quan requereix informació a la web de HOTEL DO i realitza una reserva al motor de reserves de www.guestcentric.com . És a dir, nom, cognoms, telèfon, país i correu electrònic, per al formulari de Contacte; i nom, cognoms, telèfon, domicili, correu electrònic i dades de la targeta de crèdit, per a l'apartat de Reserva ara.

 

Qualitat de dades

L'usuari haurà de garantir, tant davant HOTEL DO com davant de tercers, la qualitat de la informació i de les dades personals que proporcioni a través del web d'HOTEL DO. Això implica que totes les dades personals i informacions facilitades han de ser reals, veraces, actualitzats i pertànyer a l'usuari i no a terceres persones. En el cas que pertanyin a terceres persones, entenem que és mitjançant el seu consentiment i sol·licitem que es convidi a aquest tercer a conèixer els nostres textos legals el més aviat possible.

Modificació de dades

L'usuari haurà de notificar a HOTEL DO qualsevol modificació que es produeixi en les dades personals facilitades, responent en qualsevol cas de la veracitat i exactitud de les dades subministrades en cada moment.

  1. b) Informació que els usuaris ens faciliten indirectament:

Dades derivats de l'ús de la web

HOTEL DO recol·lecta les dades derivades de l'ús de la web per part de l'usuari cada vegada que aquest interactua amb la Web.

Dades derivats de les "cookies"

HOTEL DO utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació als seus usuaris.

4. Amb quina finalitat tractem les dades?

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT

Prestació de serveis

Per a aquells serveis o informació que l'usuari sol·liciti a través del formulari de Contacte i Reserva ara al web de HOTEL DO.

 

Missatges promocionals amb opció de cancel·lació.

Amb el consentiment de l'usuari, HOTEL DO podrà utilitzar les dades personals que obtinguem per enviar e-mails comercials relacionats amb els nostres serveis que prestem. En tot cas, es pot evitar l'enviament de nous e-mails comercials sol·licitant-ho en l'adreça de correu electrònic info@hoteldoreial.com o mitjançant el link que apareix en el cos de cada un dels e-mails que enviem i conseqüentment, HOTEL DO cessarà immediatament en l'enviament de l'esmentada informació.

Comunicació operativa de el servei.

Podrem utilitzar les dades personals que l'usuari ens facilita per realitzar comunicacions via correu electrònic sobre l'operativa de el servei.

Transmissió de dades a tercers (excepcions)

· En cas que sigui estrictament necessari per als serveis sol·licitats, en el cas que HOTEL DO col·labori amb tercers.

· Quan HOTEL DO tingui autorització expressa i inequívoca per part de l'usuari.

· Quan se sol·liciti per part d'autoritat competent en l'exercici de les seves funcions (per investigar, prevenir o prendre accions relatives a accions il·legals).

· Si ho requereix una normativa.

territori

El servei realitzat per HOTEL DO s'efectua des d'Espanya.

 

Per quant de temps conservarem les dades?

HOTEL DO conservarà les dades personals de l'usuari el temps necessari per a la gestió de la reserva que va realitzar, així com dels serveis d'allotjament que va sol·licitar. Una vegada que la gestió finalitzi, les seves dades es conservaran durant sis (6) mesos. Si accepta rebre informació de màrqueting i / o comercial, les seves dades s'emmagatzemaran fins que revoqui el seu consentiment, o sol·licitant la supressió o oposició.

5. A què destinataris es comuniquen les dades?

Com s'ha indicat en l'apartat anterior, les dades de caràcter personal que HOTEL DO recopili seran exclusivament utilitzades per a la consecució de l'objecte definit a la web d'HOTEL DO. Per a la consecució d'aquest objectiu i la correcta prestació el servei HOTEL DO podria compartir certes dades de caràcter personal dels usuaris:

  • Previ requeriment legal, HOTEL DO podrà compartir informació amb organismes d'autoritats executives i / o tercers pel que fa a peticions d'informació relatives a investigacions de caràcter penal i presumptes activitats il·legals.
  • Amb el consentiment de l'usuari: a part d'aquesta suspensió, s'informarà l'usuari en el cas que qualsevol informació sobre el mateix, es posi en coneixement dels socis comercials de la web, o bé amb tercers, amb caràcter diferent a les finalitats exposades a la web de HOTEL DO (per ex .: amb fins comercials), a l'objecte que tingui l'oportunitat de decidir que no es comparteixi la seva informació. Cap de les comunicacions de dades anterior inclourà vendre, llogar, compartir o revelar d'una altra manera informació personal de clients amb fins comercials de manera contrària als compromisos adquirits en la present Política de Privacitat.
  • L'informem també que algunes empreses subcontractades per HOTEL DO podrien tenir accés a les seves dades personals i informació personal, sempre sota el control exclusiu d'HOTEL DO (ex. Guestcentric Group - https://www.guestcentric.com/media/pdfs/ poli-tica-de-privacitat-i-dades-personals-gc-clientes_es-v.1.pdf - porta a terme el motor de reserves d'HOTEL DO, actuant sota l'autoritat d'HOTEL DO, existint un contracte de prestació de serveis que protegeix la relació entre tots dos).

6. Quins drets té l'usuari davant de les dades que facilita?

 

L'usuari podrà exercir davant HOTEL DO els següents drets:

- Dret a sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.

- Dret a sol·licitar la seva rectificació (dades inexactes) o supressió (quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits).

- Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

- Dret a oposar-se a el tractament. HOTEL DO deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

L'exercici dels drets esmentats és personalíssim, pel que serà necessari que l'usuari acrediti la seva identitat.

Per exercitar els esmentats drets previstos en la legislació, l'usuari pot dirigir-se a HOTEL DO a través de l'correu electrònic info@hoteldoreial.com o mitjançant escrit dirigit a l'adreça que consta a l'apartat 1 de la present Política. La comunicació ha de contenir les següents dades i documents:

  • Nom i cognoms de l'interessat, adjuntant fotocòpia del DNI o un altre document vàlid que l'identifiqui i, si escau, de la persona que el representi; la utilització de signatura electrònica eximirà de la presentació d'aquests documents.
  • Indicació de el domicili de l'interessat i petició en què es concreta la sol·licitud (el dret que es pretén exercir).

L'usuari també tindrà dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades / Autoritat de Control corresponent ( www.aepd.es ), quan ho consideri convenient.

7. Com protegim les dades dels nostres usuaris?

HOTEL DO informa l'usuari que ha adoptat les mesures de caràcter tècnic i organitzatives necessàries exigides per la normativa vigent en matèria de protecció de dades per garantir la seguretat de les seves dades, a fi d'evitar l'alteració, pèrdua, accés o tractament no autoritzats de els mateixos.

Tal com s'ha esmentat, les dades personals facilitades pels usuaris a través del web de HOTEL DO no seran cedides a altres entitats o empreses per ser emprats per als seus propis fins. No obstant això, algunes empreses subcontractades per HOTEL DO podrien tenir accés a les dades personals i informació personal, sempre sota el control exclusiu d'HOTEL DO, amb l'única finalitat de prestar un servei necessari per al correcte funcionament de la web d'HOTEL DO.

8. Cookies

HOTEL DO li informa que té instal·lades cookies en els seus sistemes. Les cookies són petits arxius de text que el navegador emmagatzema dins el disc dur del seu ordinador. A l'accedir a la web de HOTEL DO al servidor podrà reconèixer la cookie i proporcionar informació sobre la seva última visita, millorant o facilitant l'experiència de navegació. Podeu trobar més informació a l'respecte en la nostra Política de Cookies (ENLLAÇ A la MATEIXA).

La majoria dels navegadors admeten l'ús de cookies de forma automàtica, però pot configurar el seu navegador per ser avisat en la pantalla del seu ordinador sobre la recepció de cookies i, d'aquesta manera, impedir la seva instal·lació en el seu disc dur.

9. Modificacions

HOTEL DO es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat d'acord amb la legislació aplicable en cada moment. Per això, és recomanable que l'usuari revisi periòdicament aquesta política de privacitat amb la finalitat d'estar informat de l'tractament i la protecció de les dades personals, així com dels drets que l'assisteixen.

10. Legislació aplicable

La present Política es regirà i interpretarà d'acord amb la legislació espanyola, a l'igual que la resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb el present lloc web. L'ús dels serveis de el present lloc web, suposa l'acceptació expressa de la jurisdicció espanyola.

Data d'última actualització: desembre de el 2019.

VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant
GuestCentric - Hotel website & booking technology
Hotel DO: Plaça Reial, Plaça Reial 1, Barcelona

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació i oferir-vos el millor servei possible. Continuant navegant pel lloc que accepteu el seu ús.

Veure més
Ok